avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teren in cota indiviza
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teren in cota indiviza

Deoparte si de alta a blocului in care stau sunt 2 parcele in cota indiviza. Nu exista asociatie de proprietari. Vecinii vor sa puna gard la cele doua parti de pamant. Gardul nu doresc sa fie lipit de peretele meu, mentionez ca stau la parter. Ce solutii sunt de impunere sa nu puna gard lipit de peretele exterior al camerei apartamentului meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:39, 13 Iunie 2014
Terenul din jurul imobilelor de locuit in comun apartin domeniului public
Imprejmuirea,modificarea aspectului si destinatiei domeniului public se poate realiza numai cu acordul autoritatii publice locale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare gard teren in cota indiviza razvan8113 razvan8113 Locuiesc intr-un cartier construit de o persoana fizica autorizata. Nu este zona rezidentiala. In preajma locuintei mele sunt 2 parcele care sunt in cota ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Terenul din jurul blocurilor costyzc costyzc Buna ziua dupa cum am vazut pe forum s-a mai pus in discutie situatia terenurilor din jurul blocurilor de locuit.vreau sa stiu exact cat teren de la peretele ... (vezi toată discuția)