avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se poate elibera factura daca am IF?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se poate elibera factura daca am IF?

am un magazine de piese auto dar am if , pot sa eliberez facture fiscal catre client ??
Cel mai recent răspuns: adriannuta , utilizator 12:39, 2 Iulie 2014
Bineinteles ca puteti emite factura. Orice II, IF, PFA sau orice profesionist liberal autorizat poate emite facturi pentru bunurile vandute sau serviciile prestate. In loc de chitanta atasati ca document de plata al facturii, bonul emis prin casa de marcat.
si cum trebuie sa procedez imi cumpar facturier si pot sa emit facturi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emiterea facturii + chitanþã stepano stepano In cazul in care traduc un document pentru o persoana fizica (nu firma), emit si factura si chitanta? Sau este de ajuns chitanta? Multumesc (vezi toată discuția)
Factura incompleta ContSters83715 ContSters83715 daca un client da banii dar refuza sa primeasca si sa dea detalii pentru factura si chitanta si nu stim decat numele si prenumele , cum procedam la ... (vezi toată discuția)
Este suficienta chitanta sau se impune factura? eLaura eLaura Buna ziua! Pentru o firma care apeleaza la serviciile unui traducator autorizat este suficienta chitanta emisa de acesta din urma sau are nevoie de factura? ... (vezi toată discuția)