avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoaterea din cauza a paratei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoaterea din cauza a paratei

Am platit integral un antecontract de vinzare cumparare incheiat intre mine ca si rclamanta si unul dintre piriti , adica am cumparat cota de 1/3 a acesteia . Am depus declaratia notariala data de vinzatoare . Am facut cerere ca instanta sa constate plata integrala a cotei si sa ia horatirea ca cererea mea sa tina loc de act de vinzare cumparare . In aceasta situatie pot cere scoaterea din cauza a piritei vinzatoare ?

Alte discuții în legătură

Antecontract achitat integral - consecinte ContSters322842 ContSters322842 Eu ca si reclamanta am incheiat cu un pirit un antecontract de vinzare cumparare pt cota acesteia de 1/3 . Ramases o diferenta de playa pe care am achitat-o . ... (vezi toată discuția)
Cerere in fata judecatorului ilenuta1963 ilenuta1963 Au un antecontract de vinzare - cumparare si o declaratie notariala de la vinzator cum ca am achitat intreaga suma cu care am cumparat cota indiviza a acestuia ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare-cumparare , sau nu ? ilenuta1963 ilenuta1963 Am incheiat un antecontract de vinzare cumparare pentru un teren , urmind sa incheiem tranzactia dupa iesirea din indiviziun . Zilele trecute , am achitat si ... (vezi toată discuția)