avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Buna ziua !
Va rog frumos sa-mi spuneti unde ramane cartea de munca in cazul pensionarii pe caz de boala?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 00:15, 9 Mai 2009
la titularul cartii de munca.
La dumneavoastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cartea de munca georgecristiannavargeac georgecristiannavargeac Buna ziua, ma numesc Ionescu Ana si doresc s-a va intreb asupra cartii de munca cum o pot recupera eu avand rezidenta in afara Romaniei. Am fost pensionata pe ... (vezi toată discuția)
Impozit salariu femeie serviciu asociatie proprietari la bloc mihaep mihaep Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce impozit trebuie sa platim pentru femeia de serviciu la o Asociatie de proprietari. Angajarea se face cu carte de munca ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca M Tudur M Tudur trebuie sa eliberez cartea de munca unui angajat care a primit decizia de invaliditate de gr II si nu stiu ce ii scriu la incheiere.Are cm de munca pe durata ... (vezi toată discuția)