avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recuperare cartea de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recuperare cartea de munca

Buna ziua, ma numesc Ionescu Ana si doresc s-a va intreb asupra cartii de munca cum o pot recupera eu avand rezidenta in afara Romaniei. Am fost pensionata pe caz de boala pana la schimbarea rezidentei in alt stat, am renuntat la pensia de boala si acum trebuie s-a ma pensionez de batranetedar am nevoie de cartea de munca care nu stiu cum o pot recupera, doresc s-a va mai spun ca am locuit in Bucuresti sectorul 2 si as dori sa-mi ridice cineva din familie cartea de munca si nu stiu ce acte trebuie sa-i dau si unde sa-i spun s-a se duca. Va multumesc de raspuns si intelegere.
Cel mai recent răspuns: GABRIELA RASANU , Consultant resurse umane 12:36, 15 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ridicarea carnetului de munca se face de catre titular ( personal) sau de catre un imputernicit , prin imputernicire notariala. Daca dumneavoastra ati fost pensionata pe motiv de invaliditate atunci carnetul dumneavoastra de munca este la Casa de pensii a sectorului pe raza caruia aveati domiciliul la data stabilirii dreptului de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare carte munca casa de pensii florin2311 florin2311 buna ziua, vreau sa ridic cartea de munca a tatalui meu de la casa de pensii. este pensionat si mi s-a zis ca trebuie facuta o cerere de mana. (vezi toată discuția)
Obinerea gradului i de invaliditate miha0980 miha0980 Buna ziua. Va rog sa mi spuneti ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru a obtine grad I de invaliditate ( mai precis care sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pensionare pe caz de boala gabriel59 gabriel59 buna dimineata,am si eu o prima intrebare.In functie de raspunsul d-voastra,poate o a va mai deranjez cu altele In cazul unei pensionari pe caz de ... (vezi toată discuția)