avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cerere eliberare carte munca casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cerere eliberare carte munca casa de pensii

buna ziua, vreau sa ridic cartea de munca a tatalui meu de la casa de pensii. este pensionat si mi s-a zis ca trebuie facuta o cerere de mana.
Cel mai recent răspuns: florin2311 , utilizator 13:33, 24 Martie 2015
Si cine nu va lasa sa faceti cererea?
cum o formulez?
de asta am intrebat aici.
Domnule Presedinte,

Subsemnatul ...... domiciliat in ................CNP ............................, posesor al CI/BI seria ...... nr................., solicit eliberarea carnetului de munca seria ......... nr...... ,aflat in custodia dvs.
Imputernicesc pentru a ridica carnetul de munca , pe domnul ............................, domiciliat in ..........................., CNP .........................., legitimat cu .....seri .....nr.............eliberat de catre ....

data,

semnatura

Uitati si un tipizat al Casei de Pensii Bucuresti
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. Domnule Director (al Casei de Pensii),

Subsemnatul .... domiciliat in ... pensionar cu Decizia de pensie nr.... /... va rog sa-mi eliberati carnetul de munca seria... nr. fiindu-mi necesar pentru...

Data si Semantura

2. - Dar nu inteleg de ce nu are carnetul de munca acasa?
- Cand s-a pensionat, in baza carei legi si ce fel de pensie are?
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
multumesc de raspunsuri
s-a pensionat in 2013 pe caz de boala, iar mama acum si-a dat seama ca nu are cartea lui si m-a pus pe mine sa o ridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere eliberare carte de munca radu-adrian radu-adrian imi puteti trimite va rog o cerere tip pt eliberarea cartii de munca? (vezi toată discuția)
Demisie din functia de director de scoala ValeFlorin ValeFlorin Doresc sa-mi dau demisia din functia de director de la scoala. Cum trebuie sa procedez ? Aveti cunva un model de demisie? (vezi toată discuția)
Bună ziua va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o ... Cobratata Cobratata Bună ziua Va rog frumos puteți să-mi trimiteți și mie o cerere tip pentru eliberare carnet munca, se afla la casa pensii ilfov a rămas de când am ... (vezi toată discuția)