avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat mai pot face ceva ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat mai pot face ceva ?

Salut ,acum 5 zile am trimis prin posta romana un iphone 4 si trebuia sa primesc un samsung galaxy s3 dar nu am primit nimic ..mai pe scurt eu am trimis coletul dar cel de la celalalt capat nu la trimis . Ce pot face in privinta asta ? Am doar chitanta de la posta conversatii messenger si telefonice .. si tin sa specific ca coletele nu au fost trimise cu ramburs ..l-am trimis de buna voie .
Cel mai recent răspuns: Krissia . , Alte profesii 21:52, 16 Iunie 2014
Aici imi pareti un om absolut normal, cum v-ati putut fraieri singur :-/ Am trimis si am primit colete postale cu plata ramburs, chiar nu va inteleg! Imi pare rau de necazul d-voastra!
rendec a scris:


puteti sa faceti o plangere la politia din localitatea unde domiciliaza respectivul,



De regula ,plangerea se depune de catre petent/partea vatamata la politia responsabila domiciliului sau,nu de alta dar macar,dupa ce a fost :tepuit:,macar sa fie scutit sa faca deplasari pentru audiere...macar atata sa il oblige pe destinatarul telefonului ...

Deci pana la urma daca fac o plangere rezolv ceva sau pierd timpul de pomana ?
Firesc ar fi sa depuneti plangere, mai departe ramane de vazut daca va veti recupera telefonul sau nu. Banuiesc ca aveti factura sa aveti scris undeva imei-ul, daca e iphone, are gps, poate fi gasit.
poate fi gasit sau localizat dar nu pot face nimic cu imei pentru ca telefonul nu a fost furat si cei de la politie nu o sa-mi ceara chestia asta .. si cutie si factura la telefon nu am .

Alte discuții în legătură

Am trimis prin curierat un telefon - la verificare s-a schimbat continutul djdiablo1234 djdiablo1234 Buna ziua. In data de 09.07.2015 am trimis prin cadrul curieratului Cargus un ,,Iphone 6 nou - gri - cu seria IMEI: 356977064852634\\". Coletul avea ramburs ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe olx, ce sa fac? ronaldd ronaldd Am pus la vanzare pe olx un Iphone 8plus dar ai ca fac schimb. Am dat mesaje la diferite persoane daca accepta schimb, iar o persoana a raspuns, aceasta avea ... (vezi toată discuția)
Inselaciune telefon replica stefanman stefanman Buna seara, pe data de 1 am gasit un anunt pe olx cu un iphone 6s mai ieftin (1500lei), in urma negocierii m-am inteles cu vanzatorul la 1300lei cu conditia sa ... (vezi toată discuția)