am avut un accident in a2 zi de pasti.in urma declaratiilor date de pasageri.unul din ei fiind ranit am fost scos de sub urmarire penala agentul de politie specificand ca urmeaza sa trimita dosarul spre clasare.in urma clasarii din cate am inteles urmeaza sa imi recuperez permisul.intrebarea mea este :cat dureaza sa se claseze un dosar?”mentionez ca dosarul a fost trimis catre tribunalul Targu Bujor jud Galati,eu domiciliat in mun Galati.am verificat pe site-ul portal.just.ro la ambele tribunale(Targu Bujor si Galati) si dosaru nu apare. Va multumesc
nu prea cunosc unde si cum este trimis.accesarea site-ului portal.just.ro am facuto pt ca am crezut eu ca o sa apara.de clasat stiu sigur ca a specificat agentul de la politia rutiera.intrebarea mea ramane inca acceasi.cat dureaza clasarea.am inteles ca trebuie sa primesc o hartie acasa cu care trebuie sa ma prezint la politia rutiere pentru ridicarea permisului.
Dosarul cu siguranta este trimis catre Parchet...si dureaza pana cand isi aduce aminte vreun procuror de el.....sfatul meu e sa faci adresa scrisa catre Parchet prin care sa soliciti sa ti se comunice care este stadiul dosarului...
Inselaciune
andreiflorea91
Buna ziua
Am incercat sa vand un telefon pe okazii.ro in fine
Cineva sa oferit sa il cumpere.
Si atunci am decis sa schimbam conversatia pe messenger ca ... (vezi toată discuția)