avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Balanta negativa paypal
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Balanta negativa paypal

Buna ziua!

Balanta contului de PayPal pe care il foloseam a ramas negativa (-2300lire) datorita unui client... mai putin onest. Detaliile contului respectiv nu erau pe numele meu, adresa mea, nr. de telefon etc. Doar cardul de debit era deschis pe numele meu si legat la contul respectiv. Banuiesc ca se debitul acela va fi transferat catre o agentie de recuperare a creantelor. Intrebarea mea este daca ar trebui sa imi fac griji pentru aceasta balanta negativa? Si daca da, care ar fi consecintele legale ?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Balanta negativa paypal mistery01ro mistery01ro Buna ziua! Balanta contului de PayPal pe care il foloseam a ramas negativa (-2300lire) datorita unui client... mai putin onest. Detaliile contului respectiv ... (vezi toată discuția)
Facturare pe srl pentru servicii prestate ca freelancer victor2015 victor2015 Am inceput activitatea ca freelancer pe site-urile de genul Elance / oDesk si altele similare. Activitatea a fost inceputa acum un an si am inceput usor, ... (vezi toată discuția)
Recuperator datorii ContSters297561 ContSters297561 Am o intrebare legata de o creanta vanduta de cei de la paypal catre o firma romaneasca de recuperari. In anul 2010 cei de la paypal au facut chargeback la o ... (vezi toată discuția)