Buna ziua! in urma unei mosteniri am primit un imobil ce a fost dezmembrat.. intrebarea mea este urmatoarea : in momentul in care m-am casatorit am ales comunitatea legala.. si anul acesta in septembrie se implineste un an de la oficierea casatoriei si vrem sa schimbam regimul in conventie matrimoniala.. care este pretul estmativ al unui astfel de act la Notar? pana in luna septembrie imobilul dezmembrat ( unul dintre loturile rezultate ) va fi trecut pe numele meu..in momentul in care schimbam regimul, vreau sa fie trecut si sotul pe actul casei.. atunci se vor schimba din nou actele? ( adica se va percepe acelasi onorariu la Notar de aproximativ 1300 lei? sau se va face doar o adaugare in actul casei a sotului si care este pretul estimativ al acestei schimbari? ) Va multumesc frumos! o zi buna!
DlGoe
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ganditi-va bine, foarte bine, daca vreti sa-l ,,improprietariti" pe sot! Dragostea nu inseamna sa renuntati la bunurile proprii, ba daca e conditionata de astfel de gesturi nu mai e dragoste! E plin forumul de sotii/soti care regreta (dar in general e tarziu, nu se mai poate face nimic) ca au gresit si au avut incredere oarba in partener!