avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburare liniste publica

Buna ziua. Vreau sa intreb daca intr-o curte comuna unde locuiesc multe familii si sunt si multi vecini in imprejurimi, este voie sa se faca adunari religioase si cu mult zgomot si mai ales in week-end , cand oamenii ar trebui sa se odihneasca ?. Toti vecinii sunt deranjati , iritati si nervosi , doarece prin aceste activitati se deranjeaza si tulbura linistea publica in acea zona. Adunarile publice ar trebui sa se tina la biserica sau pe stadioane. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 18:50, 15 Iunie 2014
Chemati Politia 112.
Apelarea serviciului de urgenta se poate realiza pentru situatii legal prevazute care reprezinta o urgenta
Apelarea falsa sau in situatii care nu intra in competenta serviciului unic de urgenta se sanctioneaza conform legi
O adunare religioasa nu implica urgenta care sa necesite implicarea salvarii,pompierilor
Pentru solutionare,sesizati oficial politia responsabila domiciliului
Respectiva adunare religioasa , se desfasoara intr-un ton foarte strident cu microfoane si difuzoare cu inalti decibeli si tulbura linistea publica, fiind si Duminica azi. Pt. a se tine o asemenea adunare in spatiul comunitar, cred ca nu se acorda autorizatie de la autoritatile locale.
O adunare religioasa nu implica urgenta care sa necesite implicarea salvarii,pompierilor

Nu a spus nimeni sa cheme pompierii sau salvarea, am spus POLITIA la 112, ati vrea sa il cheme pe Preafericitul Daniel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat ca am sunat la 112 pentru un caz mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara, Va rog frumos din suflet sa imi spune-ti daca Politia a facut demersurile bine ? Astazi seara am avut incident cu un coleg de al meu ca ma ... (vezi toată discuția)
Zgomot clopote vs.linistea publica sce76 sce76 Buna ziua.Locuiesc la o distanta d aprox.6-700 m de o catedrala armeneasca, in care se oficiaza servicii religioase numai duminica.Cu toate acestea, in fiecare ... (vezi toată discuția)
Legea 61 doinagherasim doinagherasim Un vecin tanar,care sta in gazda,face aproape noapte de noapte,petreceri cu multi prieteni,fete si baieti.Apartamentul fiind nemobilat,are ecou,fiind si ... (vezi toată discuția)