avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Ce trebuie sa plateasca lunar /trim.un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Ce trebuie sa plateasca lunar /trim.un SRL

Am un SRL care nu a avut activitate pana in prezent dar urmeaza sa inregistrez pe el o activitate sezoniera de inchirieri biciclete.Intrucat acesta activitate presupune incasari doar 3 luni/an ma intereseaza ce dari trebuie sa platesc.Precizez ca eu sunt aici administrator dar am un alt loc de munca unde sunt angajat cu contract de munca.Acest SRL nu are angajati.
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 00:40, 16 Iunie 2014
din ce spuneti, veti plati doar impozit pe veniturile microintreprinderilor si daca veti ridica dividende, veti plati si impozit pe dividende
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
Ilie Stanica, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje si dezavantaje pfa, ii sau srl GabriB GabriB Buna ziua, Ma puteti ajuta care sunt avantajele si dezavantajele infiintarii unui PFA, II sau SRL. Vreau sa prestez servicii de protectia muncii, a ... (vezi toată discuția)
Firma srl costuri (taxe si impozite catre stat) vladut28 vladut28 Buna seara, Deoarece m-ati ajutat foarte mult la fiecare intrebare publicata am nevoie de un raspuns si la urmatoarea situatie. Voi deschide un SRL care va ... (vezi toată discuția)
Contract de servicii: srl, ii, sau contract pf? nigerart nigerart Am un SRL, cu activitatea suspendata pe 3 ani. Perioada expira peste 1 luna. Primaria unei comune din alt judet, imi da o suma (considerabila) pentru o lucrare ... (vezi toată discuția)