avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Recomandati-mi vã rog un broker online bun
Discuție deschisă în Bursa de valori

Recomandati-mi vã rog un broker online bun

Ce vreau de la platforma online/software-ul de brokeraj:
- multe ETF-uri disponibile pe multe continente;
- comisioane mici la acestea;
- să ofere posibilitatea reinvestirii automate a dividendelor în același index.

Cum voi proceda:
- investițiile o să le fac pe termen lung;
- achizițiile vor fi rare și consistente;
- nu voi investi în altceva decât ETF-uri pentru că îmi lipsesc cunoștințele și informațiile.

Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:46, 16 Iunie 2014
Nabukadnezar a scris:
... pentru că îmi lipsesc cunoștințele și informațiile.

Orice broker "serios" poate da faliment sau o poate lua razna, ca atare orice cunoscator sanatos la cap in acest domeniu, nu va va face o astfel de recomandare (si mai ales publica).

Regula generala spune nu investii la bursa decat ceea ce iti permiti sa pierzi ! (mai mult de atat, nu are nimeni ce sa va spuna)
Pe acest forum nu se fac recomandari. Incercati sa gasiti pe internet societati de brokeraj ale caror conditii sa va satisfaca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare actiuni sergiu2011 sergiu2011 Buna seara.Vreau sa va spun ca ma bate gandul sa imi cumpar actiuni insa nu prea am informatii de unde as putea sa procur.Am auzit ca exista tot felul de ... (vezi toată discuția)
Cat de "legale" sunt site-urile gen forex? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stie cineva daca pentru site-uri gen Forex/ tranzactii online exista vreo institutie, organizatie acreditata care sa le garanteze seriozitatea? ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe venit din investitii la bursa si cryptomonede MariusDanPopa MariusDanPopa Declaratia Unica 212: Sa spunem ca am obtinut venituri, ca persoana fizica, din investitiile la bursa in Romania: 100000 RON. Din venitul obtinut insa am ... (vezi toată discuția)