Am primit o somatie de executare din partea unui cabinet de avocatura pentru un credit de nevoi personale , luat doar cu buletinul. Sotul avand un tractor mai putem trece tractorul pe copil sau sa il vindem ? La banca nu am girat cu nimic. Creditul este luat pe numele sotiei.
DA, puteti sa-l treceti pe numele copilului sau sa-l vindeti.
Dar........
1. In cursul executarii silite, executorul judecatoresc poate analiza toate contractele de instrainare de bunuri din ultimii 3 ani si, eventual, le poate anula pentru a intoarce bunurile in patrimoniu Dvs.si a le executa.
2. Daca vindeti, primiti pretul deci aveti o suma de bani care poate fi executata
Ce e relativ interesant este faptul ca toate aceste actiuni prelungesc executarea dar o fac si mult mai costisitoare.
Mai am o intrebare va rog .Daca am vandut tractorul cu contract de vanzare de mana si au trecut 3ani la cineva si doar nu l-am scos de la primarie Este valabil contractul?
nu, e valabil intre parti intre dvs ca vanzator si persoana careia i-ati vandut. Poate fi executat insa de creditorul dvs, in acte dvs sunteti proprietar.
Dupa ce trece termenul inscris in somatie.
Intai se vor indrepta catre venituri, conturi bancare, se va adresa care administratia financiara sa afle ce bunuri aveti...
Executare
connexgr
Buna ziua,
Am un credit ipotecar si avand in vedere ca posibilitatile de plata scad pe zi ce trece vreau sa stiu ce se va intampla cu bunurile mele.Locuinta ... (vezi toată discuția)