avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recuperare taxa poluare de la vanzator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recuperare taxa poluare de la vanzator

Buna ziua . Am cumparat acum doua luni o masina de la un bisnitar din Bacau care mi-a dat la vanzare o dovada ca taxa nu a fost recuperata din luna octombrie anul trecut .El bineinteles ca a vandut masina la un pret de masina inmatriculata cu taxa platita .Greseala mea este ca nu i-am cerut din ultima luna .Am discutat cu el la telefon ulterior , cand am dorit sa inmatriculez masina si i-am spus ca taxa a fost recuperata de primul proprietar al masinii .Mi-a promis ca o sa imi ofere o parte din bani inapoi(10 milioane- taxa fiind de 30). M-a dus cu zaharelul pana astazi cand mi-a transmis ca nu am ce sa ii fac eu lui si ca daca vreau bani sa ma duc la primul proprietar care a recuperat taxa.

Intrebarea mea este daca pot sa ii fac sau nu ceva pe cale legala .
Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
alynutzu_cvm, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:31, 21 Iunie 2014
Ati fost inselat, dar va va fi foarte greu sa dovediti asta! Aveti dovada din octombrie? Daca DA, ati putea sa-i faceti o plangere penala pt. inselaciune. In plangerea penala va constituiti parte civila pt. a recupera de la el contravaloarea timbrului de mediu. Apelati la un cunoscut cu cunostinte juridice pt. a intocmi plangerea penala. Trimiteti-o cu confirmare de primire pe adresa parchetului de pe langa judecatoria Bacau (daca e chiar din Bacau sau dintr-o localitate care apartine de judecatoria Bacau). Poate se sperie si cine stie....Puteti scrie in plangere si ca este bisnitr si eludeaza plata taxelor. Atentie! Tot ce afirmati trebuie sa puteti dovedi (cu inscrisuri, cu martori).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune Mina30 Mina30 Cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana care m a înșelat, prin vânzarea unui autoturism luat pe credit din uk?.autoturismul era înmatriculat ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la cumpărarea unei mașini din uk, de fapt era cumpărată în leasing. sunt șanse să-mi recuperez banii? henrimm henrimm Buna seara! De cateva zile ma confrunt cu o mare problema, Mai exact\" Am cumparat de o saptamana o masina adusa de cineva din UK, Am verificat masina la ... (vezi toată discuția)
Auto vandut, acte neperfectate, taxe neachitate adidana75 adidana75 -am vandut in 2009 un autoturism dar actele nu au mai fost perfectate deoarece nu am mai gasit cumparatorul. -intre timp autoturismul a fost vandut de 3-4 ori ... (vezi toată discuția)