avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie de dat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie de dat

buna seara.as vrea sa ma ajutati intro problema.am luat de la cineva o suma de bani imrumut,si am facut cu acesta un act de mana in care este specificata suma care io datorez si data knd trebuie sa o inapoiez.actul este semnat de mine,sotia mea si pers respectiva,si i-am dat si un cec in alb garantie, avand o societate. acum problema este ca nu stiu daca o sa ma incadrez sa ii inapoiez suma la data scadenta.poate sa imi faca ceva legal?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters89230 , utilizator 22:09, 8 Mai 2009
cecul este semnat...poate sa il bage pe o alta societate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie de dat ContSters89230 ContSters89230 buna ziua.va rog sa ma ajutati cu o problema.am luat de la cineva o suma de bani,am facut cu acesta un act de mana in care este specificata suma care io ... (vezi toată discuția)
Cec garantie la contract de mandat HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)
Cec in alb garantie ddaannbz ddaannbz Am o firma de distributie cu inca doi asociati. Anul acesta am incheiat un contract cu o firma care a solicitat un CEC in alb ca si garantie. In ultima ... (vezi toată discuția)