In urma unui consult la o clinica particulara, am primit de la medicul care m-a consultat un diagnostic, insotit de un tratament. Nefiind docuentat in ale medicinei, am luat rezultatul si am plecat cu gandul sa urmez tratamentul si prescriptiile medicului. Totusi am avut curiozitatea sa cer si o alta parere. Si aici surpriza: pe langa diagnosticul pus gresit, tratamentul m-ar fi afectat foarte grav, daca l-as fi urmat! Totusi am cerut si o a treia parere, care mi-a confirmat ca primul diagnostic a fost pus gresit, si ca tratamentul era prost ales.
Intrebare: poate f acuzat medicul la care am fost prima data de malpraxis? daca da, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a-mi fae dreptate?
Multumesc!
Malpraxis
raluca_bra
buna ziua, socrul meu a fost diagnosticat cu cancer la colon, a fost operat si a inceput sa faca chimioterapie, fiind luat in observatie de dna Dr. Mazilu ... (vezi toată discuția)
Malpraxis
ContSters220392
De mica am probleme respiratorii, infectii frecvente iar de cativa ani am o tuse cronica, de cateva luni durere permanenta in piept si in gat, iar infectiile ... (vezi toată discuția)