avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primiri Urgente - refuz tratare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primiri Urgente - refuz tratare

In data de 06.05.2020 ora aproximativa 07:00 m-am prezentat la Spitalul Judetean de Urgente acuzand dureri in zona anala si spunand personajului de triere ca nu am putut dormi din cazua acestor dureri,deplasarea imi este restrictionata de catre durere si declarandu-mi neputinta in a continua orice activitate ca urmare a dureri. Am fost rugat sa astept deoarece medici isi schimbau tura de garda. M-am conformat si am asteptat pentru 2 ore pana la ora aproximativa 09:00 moment in care una din asistente ca urmare a durerilor in care ma aflam s-a oferit a imi administra un calmant si a observa cauza dureri. Dupa care am fost informat sa il astept pe doctorul de garda ,la momentul respectiv, pentru chirurgie.
Aproximativ in jurul orei 10:15 una din asistente mi-a inmanat o FISA cu NR 19768 din data de 6.05.2020 si mi-a sugerat sa iau tratamentul din prescriptia atasata fisei si sa plec acasa. Fisa are parafa si semnatura a doi doctori eu neavand niciun contact cu acestia pe perioada vizitei la urgente.Dansii punand acest diagnostic si oferind prescriptie unui pacient pe care nu numai ca nu l-au consultat dar nici nu l-au vazut daca exista ei neavand niciun fel de contact cu mine.
Observand reticenta personalului in a ma ajuta si observand ca deja au trecut peste 3 ore de cand ma aflu in sala de asteptare fara a primi ajutor de specialitate (desi se puteau observa durerile agonizante in care ma aflam) sau macar acordarea vreunei informatii in vederea unei viitoare ore cand voi putea fi consultat de un doctor am decis sa ma adresez unui cabinet particular.


Este legal ce s-a intamplat acolo ?
Am sanse de castig daca ii dau in judecata ?
Cui ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 21:39, 6 Mai 2020
Puteti sesiza conducerea spitalului si/ sau DJSP si/ sau Colegiul medicilor din judet si dupa caz, Consiliul national pentru combaterea discriminarii, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, anexand documente care va sustin punctul de vedere.
In caz de malpraxis medical (tratamentul prescris nu a dat roade si difera, esential, de cel primit de la cabinetul medical particular) gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_381...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostic gresit numaieoadi numaieoadi Buna ziua . Ma numesc Adrian , sunt student si am 21 de ani . In urma cu 2 saptamani (25.06.2018) m.am prezentat la urgenta spitalului Judetean Timis in urma ... (vezi toată discuția)
Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)