avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de munca

Am modificat programul de lucru de la 8:00-1600 la 08:16:30 (durata timpului de lucru a ramas aceeasi 8h/zi, cu mentiunea ca pauza de masa a fost scoasa in afara programului de lucru). Este suficient sa se faca modificarea doar in regulamentul intern prin act aditional sau trebuie facute si acte aditionale la contractele individuale de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 16 Iunie 2014
buna ziua !
daca faceati acte aditionale individuale de modificarea programului de munca, era ok! in ideea in care nu aveati RI; cum aveti RI, e firesc sa modificati si acolo; aceasta era ordinea legala de baza;
cu stima !
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului.
Va multumesc pentru raspuns!

Revin cu o intrebare: aceasta modificare se face si la Revisal?In caz afirmativ, cum se procedeaza?

Ultima modificare: Luni, 16 Iunie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Repartizarea timpului de munca nu se opereaza in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program job VandreiAndrei VandreiAndrei Bună ziua! Am doua nelămuriri în privința schimbării programului de munca stabilit prin contract și trecut în condica de prezenta. 1. Modificarea ... (vezi toată discuția)
Program lucru carmenstan carmenstan conducatorul unitatii poate dispune schimbarea programului de lucru? (vezi toată discuția)
Pauze in timpul serviciului Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. In cadrul unei societati programul de lucru incepe la ora 07 si se termina la ora 18, in total insemnand 11 h de lucru. La amiaza au o ora pauza de ... (vezi toată discuția)