avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Concediu prim procuror
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Concediu prim procuror

Buna ziua.Am facut plingere penala impotriva rezolutiei,plingerea penala am facut-o catre prim procuror,dar acesta(prim procurorul) merge in concediu chiar in saptamina in care ar trebui sa ne daie raspunsul (20 de zile),procurorul care sa ocupat de caz nu a dat IUP si avem toate actele originale puse la dosar pentru fals in acte cu semnatura privata si uz de fals cu continuitate(avem vreo 50 procese civile de 12 ani) persoana care are actele false cere sai fie recunoscut contractul v-c (teren care este sub casa parintilor,si locuim in aceasta casa construita de parintii mei din 1984 si persoana sustine ca a cumparat de la o persoana care este decedata cu 11 ani inainte de a cumpara) dar prim procurorul a vazut dosarul dar decit sa daie rezolutia persoanelor care au dreptate mai bine isi ia concediu.As dori sa va intreb prim procurorul este obligat sa ne daie raspus el personal sau o sa ne daie raspuns procurorul care ramine in locul dinsului?Ce am putea face?Plingerea am depuso in data de 10,daca este interesat cineva sa vada actele care le detinem si cita coruptie este in tara la noi ,pot sa le trimit pe email.Cu speranta ca cineva o sami raspunda va multumesc.

Alte discuții în legătură

Urmarire penala, clasare - cai de atac ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.As dori sami spuna cineva unde as putea sasiza niste nereguri si anume:am facut plingere la politie ca o persoana detine acte false(a intabulat ... (vezi toată discuția)
Parte civila in proces penal ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.Eu am facut plingere la parchet intr-un dosar penal ,parchetul a dat începerea urmaririi penale,... deci parchetul este petent; faptuitorul este ... (vezi toată discuția)
proces echitabil? sau proces pe banda rulanta? generalul generalul 1. o persoana face plangere la parchet 2. conform competentei procurorul incepe audierile. deci faza actelor premergatoare unde aici se audiaza persoana ... (vezi toată discuția)