avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Neplata cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Neplata cass

Buna ziua!ma puteti ajuta cu un raspuns?mi sa cerut de catre medicul de familie o adeverinta de asigurat de la cass(avand venituri din activitate pfa)urmeaza sa nasc in luna august,iar din ianuarie nu am mai platit cass_ul(doar cat imi opreste anaf_ul in functie de venit,vreo 25 lei.nu suma intreaga de 140 lei trimestrial)as vrea sa stiu daca imi afecteaza cu ceva la acordarea indemnizatiei de crestere copil,daca nu am platit ultimele 2 trimestre......implzitul pe venit l_am platit.va multumesc

Alte discuții în legătură

Contributie cas la pfa staicupauladumitrita staicupauladumitrita buna seara.as avea si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca.eu am pfa de 1 an si jumatate,dar nu am cotizat niciodata pentru asta,platesc doar cass si ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate ca pfa se recunosc la calculul indemnizatiei pentru ingriirea copilului pana la 2 ani? ContSters76466 ContSters76466 Conform O.U.G 148/2005; \"Începând cu luna ianuarie 2009, indemnizaţia pentru creşterea copilului se acordă, în cuantum de 600 lei sau opţional în ... (vezi toată discuția)