Buna ziua. In urma cu 8 ani am intrat in posesia unei case si teren.Pe o suprafata de aproximativ 15 m vecinii din spate ,cu ani in urma ,au intrat cu diferite constructii anexe pe terenul (actual al) meu cu 20-50 cm fata de miezuina.Acest lucru se vede clar luind ca punct de reper stresina casei mele si primul stilp din gradina. Acuma nepoata care a mostenit s-a apucat sa demoleze acele cladiri, lasind peretii dinspre mine drept gard. Cum pot sa cer sa se faca gardul unde ar fi corect? Mentionez ca in urma cu 4 ani am avut o discutie cu ei, cind mi-au cerut sa am rabdare ca o sa demoleze, dar se pare ca nu se tin de cuvant.
Înseamnă introducerea unei acțiuni civile împotriva vecinilor. Se va vace și o expertiță, urmând, dacă vă demonstrați unctul de vedere, să refaceți linia de hotar.
Trebuie, totuși, să apelați la un avocat. Procesele de acest gen pot genera dificultăți.
Tulburare de posesie
tnik
Buna ziua tuturor.
Situatie: propietate (casa la tara), cadastrata, intabulata, tot OK la litera legii.O latura a propietatti (curtii) care formeaza ... (vezi toată discuția)