avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul

Care este metoda ce-a mai simpla ptr a divorta?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 17 Iunie 2014
La notariatbsaubla starea civila daca va intelegeti.
In caz contrar la instanta daca aveti motive temeinice.
divortul prin acordul partilor la notariat sau la instanta de judecata, iar daca nu aveti copii minori puteti merge chiar la starea civila. durata este cam aceeasi peste tot.
Daca sotul nu e de acord, nu va fi simplu si veti divorta doar in instanta. Daca aveti copii si sunteti de acord, puteti divorta la notar sau in instanta prin acord ( asa ar fi cel mai ieftin).
Ar fi trebuit sa fi dat detalii si despre acest fapt, apoi daca aveti copii sau nu//

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu caius mihai caius mihai buna!ma intereseaza ce inseamna parasire de domiciliu,si daca eu,ca sot si tata pot fi incadrat in categoria asta,in cazul in care plec din casa,intr-o ... (vezi toată discuția)
Divortul cel mai simplu ionelaion ionelaion Dupa noua lege din 2020, daca ambii soti sunt de acord, nu sunt copii la mijloc, nu este partaj in discutie, care este cea mai simpla procedura de divort, este ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil cu copil mare blueberry23 blueberry23 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul unui divort amiabil pot sa apelez doar la notar, si cam cat ar dura un asemenea proces daca tatal nu imi pune bete in ... (vezi toată discuția)