avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amplasare tabara nomazi in vecinatatea unei zone ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amplasare tabara nomazi in vecinatatea unei zone rezidentiale

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce pasi ar trebui urmati in cazul in care doresti sa reclami amplasarea unei tabere de nomazi pe domeniul public in imediata vecinatate a unei zone rezidentiale. Eventual ce temei legal se poate invoca in afara de Legea 50 pentru autorizarea amplasarii de tabere de corturi?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 09:09, 17 Iunie 2014
Nu trebuie nici un temei legal, anuntati Politia si stiu ei ce au de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea domeniului public mihaela0307 mihaela0307 Am o buna prietena pensionara ce locuieste intr-o vila. Un vecin a inchiriat spatiu unei vulcanizari. Proprietarul vulcanizarii a montat pe trotuar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare pentru campare rulota tynadiana tynadiana Buna ziua, Ma adresez dvs. pentru un sfat. Am o rulota (casa mobila) si un teren extravilan in apropierea Bucurestiului. As dorii sa stiu pentru a duce ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de ... stefimit stefimit Buna seara ! Poate sa-mi spuna cineva ,daca pentru o casuta de gradina din lemn,demontabila, cu suprafata de 2mx2m si h=2,10,pe care doresc sa o achizitionez ... (vezi toată discuția)