avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incredibil- anulare cerere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incredibil- anulare cerere

Parca traiesc un vis urat.
Anul trecut am dat in judecata un minister pe motiv de contencios administrativ si fiscal. S-a dispus anularea judecatii pe motiv ca nu as fi semnat niste copii ca fiind conforme cu originalul. Am cerut reexaminarea unde s-a mentinut anularea cererii pe motiv ca acele copii ar fi trebuit semnate. Am dat din nou in judecata acelasi minister dandu-mi-se ca prim termen de judecata data de 16 decembrie..ac. Fara nici o instiintare aflu cu stupoare ca procesul s-a judecat pe 11 iunie a.c. si s-a dispus anularea pe aceleasi motive ca si procesul predecesor unde tot asa, nu am fost deloc instiintat sa ma prezint la termene, unde as fi putut sa semnez acele documente. Este strigator la cer cum merg anumite dosare in justitie. Daca cer reexaminare patesc tot ca data trecuta, pierzand mai mult timp. Daca nu cer dupa 15 zile pot repune o noua cerere de chemare in judecata unde mi se vor gasi iarasi alte tertipuri de a ma amana? Exista o instanta superioara unde as putea faca contestatie? va rog sa-mi spuneti modurile prin care as putea contesta cele patite la acest Tribunal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:19, 17 Iunie 2014
Buna ziua,
De ce nu scrieti pe fiecare exemplar al actelor "Conform cu originalul!" si sa semnati?
Aceasta este OBLIGATORIU.
Examinarea in camera de consiliu se face fara citare. Asa prevede Codul de procedura civila.
Consultati un avocat cand nu cunoasteti legile.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reincepe un nou proces? shcgusa shcgusa Pot reincepe un nou proces impotriva unei institutii odata ce primul a fost anulat pe motiv ca nu as fi semnat niste copii pentru a fi in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal va rog, cerere anulata in baza art 200 alin 3 c.p.c cosminy_70 cosminy_70 va rog sa-mi spuneti cum pot repune pe rol 2 cauze anulate in baza art 200 alin .3 pe scurt.. 1.in data de 31.05 2013 am solicitat anularea unui p.v. ... (vezi toată discuția)