Mama mea a decedat in urma cu 8 ani, in urma ei am mostenit jumatate din casa ei parinteasca cealalta jumatate fiina a fratelui ei. In acesti 8 ani eu am mers foarte rar pe acolo, deoarece distanta si timpul nu imi permit sa merg foarte des. Succesiunea este facuta actele fiind facute pe numele meu. Ideea e ca unchiul meu (fratele mamei) merge destul de des, chiar foloseste casa amenajandu-si pe acolo una alta, punandu-si prin gradina, lucruri care nu ma deranjeaza. Ideea e ca tot el e cel care plateste si impozitul. Eu ii dau jumatate din bani cand ne intalnim. Intrebarea mea e daca in cazul in care ajungem sa vindem poate avea pretentii la mai mult ca el si-a creat acolo confort si una alta. Eu nu am fost de acord cu ele.
Buna ziua,
Celalalt mostenitor poate avea pretentia ca partea de pret care reprezinta imbunatatirile aduse sa-i revina doar lui din moment ce el le-a suportat.
In privinta impozitului, incercati sa incheiati o chitanta de mana ca ati contribuit la acel impozit cu partea care va revenea.
Mostenire
Maria881110
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare, mai exact mama mea decedata in urma cu 10 ani a mostenit de la parintii ei o casa si ceva teren. Cota parte a acestei ... (vezi toată discuția)