avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie conform prevederilor D.L.118/1990
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie conform prevederilor D.L.118/1990

Bună ziua.
Mama mea în anul 2008 a primit o pensie conform prevederilor D.L. 118/1990.
În anul 2009 ne-am dus la Asociaţia Foştilor Deţinuţi Politici din România şi conform deciziei, mama s-a aderat la această asociaţie ca membru. Acum s-a răzgândit şi vrea să se retragă din această asociaţie dar preşedintele asociaţiei ne ameninţă că dacă se retrage din asociaţie şi nu va mai fi membru, atunci va pierde şi pensia. Eu aşa ştiu că pensia nu depinde de asociaţie. Vă rog frumos să mă lămuriţi.
Mulţumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:06, 17 Iunie 2014
Buna ziua,
Pensia nu depinde de Asociatie dar nu e cazul sa faca cerere.
Poate, pur si simplu, sa nu mai pastreze legatura cu aceasta asociatie si sa nu mai plateasca cotizatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la statutul de membru al unei asociatii ionita anisoara ionita anisoara va rog sa-mi spuneti ce repercursiuni ar putea avea retragerea unui membru fondator din C.D. si demisia lui din Asociatie?Cum interpretati acestea?Dar ... (vezi toată discuția)
Membrii inactivi pot fi exclusi din asociatie? ta_eba ta_eba Buna ziua , exista vreo lege, in care specifica daca un membru al asociatiei este inactiv poate fi exclus din asociatie?, chiar daca a fost ... (vezi toată discuția)
Membrii fondatori raman pentru totdeauna membri asociati in ag? avad avad Buna ziua, Sunt membru fondator al unei asociatii infiintate in 2000 in Braila. Am fost de asemenea Presedintele Consiliului Director si reprezentant ... (vezi toată discuția)