Buna ziua ! In cursul anului 2008 mi-am cumparat un apartament. Cand am fost la Electrica sa ichei contractul cu ei am fost intrebat daca doresc sa schimb contuarul ( la acel moment era gratis), dar nelocuind in apartament o buna bucata de vreme, nu mi s-a parut necesar a schimba contuarul. Dupa ce am efectuat lucrarile de modernizare si m-am mutat, am constatat ca am un consum c-am mare de curent, in conditiile in care nu prea eram pe acasa. Intro luna am avut un consum de130 KW in situatia in care 2 saptamani am fost in Grecia !!!! Am solicitat schimbarea contuarului, iar dupa ce a fost "expertizat metrologic" am primit o factura de la electrica cum ca am de platit circa 100 ron deoarece cererea mea a fost meintemeiata si ca acel contuar este foarte bun, spun ei. De ce trebuie sa platesc aceasta suma daca Electrica este proprietarul acelui contuar si se foloseste de el pentru a-mi incasa mie banii ?? Chiar trebuie sa platesc ? A mai trecut cineva prin asa ceva ?
Trebuie sa platiti. Verificarea metrologica a fost facuta la cererea dumneavoastra.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Probleme e-on bacau
marc00169
[i][b]Buna ziua,
In luna iunie am primit de la e-on o factura de regularizare de aproximativ 1800 kw comparative cu anul precedent de 800.Detinand monopolul ... (vezi toată discuția)