avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imbunatatiri apartament contract intretinere reziliat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imbunatatiri apartament contract intretinere reziliat

Buna ziua! Am fost casatorita 15 ani, am locuit impreuna cu soacra in apartamentul acesteia pe care acum 15 ani ne-a facut mie si sotului contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. De-a lungul timpului in acel apartament s-au facut imbunatatiri majore , contractul s-a reziliat cu toate ca am demonstrat ca am lasat fostului sot la parasirea apartamentului 1/2 dintr-o chirie ca si contributie la intretinerea soacrei. Imbunatatirile au fost facute in foarte mare parte cu banii mei, soacra avand o pensie f. mica, fostul sot neavand salariu 10 ani din cei 15. Intrebarea este daca eu deschid un proces soacrei pentru acele imbunatatiri se poate ca aceasta sa imi ceara compensarea lor cu faptul ca am locuit acolo? Cu toate ce ei( soacra si sotul) nu au avut suficiente venituri nici sa se intretina dar sa mai si faca altceva?

Alte discuții în legătură

Rezolutiune contract vanzare cumparare cu clauza Mari65 Mari65 Buna ziua. Am fost casatorita din 1996 pana in aprilie 2011 in fapt si legal martie 2013,in urma caruia a rezultat un copil minor care este la mine.In anul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vanzare cumparare cu clauza intretinere Mari65 Mari65 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. In anul 1997 soacra ne-a dat apartamentul cu act vanzare-cumparare cu clauza intretinere. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Drepturi materiale tamarabusuioc tamarabusuioc Din anul 1993 pana in anul 2016 am locuit intr-un imobil proprietate a soacrei mele.In anul 2011 sotul meu a decedat ,in anul 2013 soacra a decedat si ... (vezi toată discuția)