avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... solutii sa devin unic proprietar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

solutii sa devin unic proprietar

buna ziua, as dori opinia dvs. in urmatoarea situatie: detin un apartament impreuna cu sotul, impreuna avem doi copii minori. Cum ar trebui sa procedez pt a trece apartamentul pe numele meu si/sau copiilor, de comun acord cu sotul?(sotul e de acord ca eu sa devin unic proprietar, eventual eu impreuna cu copiii) ma intereseaza modalitatea cea mai ieftina! multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:21, 17 Iunie 2014
Buna ziua,
Doar prin notariat!
Faceti partaj la notar si ramaneti dvs cu casa, mai ieftin nu exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort radorim radorim buna ziua, sintem divortati de mai multi ani si acum dorim sa finalizam si cu partajul dar, deoarece nu dispunem de multi bani si taxele sint cum le stiti ... (vezi toată discuția)
Mostenire minori Theodor12a Theodor12a Buna ziua, Sunt tatal a doi minori, divortat si nerecasatorit si detinator al unui apartament. Deoarece am aflat ca sufar de o boala si este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Partaj sau donatie? madd madd O amica a divortat in urma cu cca 5 ani fara sa faca partajul. La vremea respectiva, sotul a semnat o declaratie prin care recunoaste ca nu are nici un fel de ... (vezi toată discuția)