avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog sa ma ajutati domnilor avocati - Sesizare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog sa ma ajutati domnilor avocati - Sesizare facuta in numele meu

Fosta mea sotie a primit la institutia care lucreaza o sesizare ca face anumite lucruri incompatibile cu statutul sau de functionar public . Sesizarea este facuta pe numele meu si apare acolo si CNP meu , dar nu am facut-o eu . Am depus o cerere in care rog ca institutia sa imi dea o copie dupa respectiva reclamatie cu toate datele de indentificare ale persoanei care a trimis respectiva reclamatie . Doresc sa va intreb cum pot identifica persoana care a trimis acest mail ?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 17:04, 18 Iunie 2014
Formulati plangere penala. Ar fi recomandat sa consultati un avocat
Nu sunt avocat, dar vă sugerez să luaţi legătura cu un specialist IT, prieten, este posibil ca respectivul specialist să poată face un control informatic, ca să aflaţi ID-ul computerului de pe care s-a trimis email-ul. Adresa de email de pe care s-a trimis trebuie să apară în emailul reclamaţie.
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
Martonze, utilizator
Daca o luam asa avocatii ar putea sa faca exact ce face SRI fara nicio diferenta...la capitolul specialisti...ca sunt multi de care nu se stie...si avocatii pot avea acces la specialisti daca vor...

Strict legal trebuie rezolvat conform legii.
Se face plangere si se ocupa organele de ancheta penala...

De putut se pot face multe dar important este sa fie legal...daca vrea sa actioneze legal...
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sesizarea este facuta pe numele meu si apare acolo si CNP meu , dar nu am facut-o eu

De unde avea acea persoana CNP-ul dvs? Ati dat la cineva C.I.-ul? L-ati pierdut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proba electronica obtinuta ilegal emilot66 emilot66 1. Daca mi s-a intrat in calculator si sau facut poze la \\\\"My Computer\\\\" cu fisierele si marimea lor de catre politie sau providerul de internet fara ... (vezi toată discuția)
Domnilor avocati am nevoie de sfatul dumneavoastra samsungspica samsungspica In data de 29.04.2014 o persoana a trimis pe mail in numele meu o sesizare la locul de munca a fostei mele sotii , in care se spunea ca fosta mea sotie face ... (vezi toată discuția)
Cum se dovedesc infractiunile electronice (spam)? al3x4ndru al3x4ndru Bunaseara, Am citit pe internet ca in Romania SPAM (email-uri nesolicitate) constituie infractiune. Si eu primesc emailuri de genul acesta, si cred ca fiecare ... (vezi toată discuția)