avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... exista calitatea de coasigurat pentru sotie daca sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

exista calitatea de coasigurat pentru sotie daca sunt despartiti in fapt?

Fratele meu este angajat cu carte de munca. El si sotia lui sunt despartiti in fapt. Acum sotia lui este in spital deoarece a suferit o fractura de col femural si are nevoie de adeverinta medicala pentru a nu plati spitalizarea si interventia chirurgicala . Cei de la firma unde este angajat fratele meu spun ca nu ii pot elibera aceasta adeverinta pentru sotie. Ce trebuie sa faca pentru ai da sotiei sale calitatea de coasigurat?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:17, 17 Iunie 2014
Nu are nici o importanta daca sunt separati in fapt.legal sunt casatoriti. Pentru amanunte cititi pe site-ul casei de asigurari de sănătate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fratele poate fi coasigurat la sanatate? tanase_mara tanase_mara Il pot trece pe fratele meu pe asigurarea mea medicala daca nu are venit? (vezi toată discuția)
Reangajarea unui salariat dupa pensionarea de invaliditate dast1967 dast1967 Va rog sa imi spuneti daca unitatea la care am lucrat are obligativitatea legala de a ma reprimi la locul de munca. Practic in ianuarie 2011 am suferit un ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala dorinv dorinv O persoana in varsta care nu a lucrat niciodata beneficiind de carnet de munca ... si neplatind nici taxe la stat sufera acum de o boala care necesita o ... (vezi toată discuția)