avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor handicap

Am fost depistata cu cancer de col uterin, ulterior am fost operata la spitalul oncologic Fundeni, operatia fiind facuta printr-o incizie abdominala. Fiindca incizia a fost mare si eu un pic mai robusta, a fost necesara montarea pe interiorul abdomenului o plasa de rezistenta. Operatia nu s-a vindecat in totalitate, ramanand un orificiu care supureaza in continuu, fiind necesara bandajarea de mai multe ori pe zi.
INTREBARE: As putea beneficia din partea statului, de un ajutor (pensie) de handicapat in conditiile in care beneficiez de o pensie de stat de 600 lei si de un venit particular provenit din chirii ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: baldovin_trandafira , utilizator 21:19, 18 Iunie 2014
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita comisiei medicale de expertiza medicala persoane cu handicap sa verifice documentele dv medicale,starea dv actuala de sanatate ,cu scopul de a se pronunta daca se poate elibera decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de incadrare in grad de handicap ContSters299695 ContSters299695 Buna seara.Am beneficiat timp de 6 luni de indemnizatie de handicap accentuat iar acum la revizuire m-i s-a taiat ,mentionez ca sufar de cancer de col uterin ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)
Histerectomia totala este considerata un handicap? luana30 luana30 Buna ziua ! In urma cu doi ani am aflat ca am cancer la colul uterin , la scurt timp am intervenit prin operatie,adica am suferit o histerectomie totala! Am ... (vezi toată discuția)