avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... HISTERECTOMIA TOTALA ESTE CONSIDERATA UN HANDICAP?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

HISTERECTOMIA TOTALA ESTE CONSIDERATA UN HANDICAP?

Buna ziua ! In urma cu doi ani am aflat ca am cancer la colul uterin , la scurt timp am intervenit prin operatie,adica am suferit o histerectomie totala! Am incercat sa ma angajez dar nu am voie sa ridic,nici in frig,nici in umezeala, ce sa mai ,nicaieri.1 :(( Cineva mi-a spus ca pot sa beneficiez de o pensie de handicap,dar nu stiu ce sa zic ! Va rog ajutati-ma cu un sfat ! VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: luana30 , utilizator 14:55, 24 Martie 2010
In baza documentelor medicale,trimitere medic familie ,contactati serviciul de specialitate local ,sau direct comisie de expertiza medicala adulti
Va multumesc pentru sfat ! Acum trebuie sa dau piept cu birocratia si sa am si speranta intr-o reusita !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor handicap baldovin_trandafira baldovin_trandafira Am fost depistata cu cancer de col uterin, ulterior am fost operata la spitalul oncologic Fundeni, operatia fiind facuta printr-o incizie abdominala. Fiindca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie handicap mariana47carmen mariana47carmen In anul 2008 am fost diagnosticata cu cancer de col uterin si am fost operata.In urma interventiei chirurgicale au fost descoperite doua tumori maligne,una de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la indemnizatie de handicap, fiind operata de cancer col uterin? lara7 lara7 Buna ziua, As dori sa stiu daca am drept la un ajutor de handicap,fiind operata de cancer col uterin?Daca da,care sunt pasii pe care trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)