gi-jane2 a scris:
daca persoana nu a vrut banii ce ii veneau in schimbul propietatii se poate face ceva
pe care eu vanzatoarea l-am primit in intregime de la cumparator ,
Nu e aceeasi persoana ?
daca a declarat ca i-a primit, inseamna ca i-a primit.
Ce inseamna ca nu i-a vrut ? daca nu i-a vrut, unde au ramas, pe masa notarului ?
Ba da , a declarat ca i-a primit , se specifica clar in contract dar pentru ca imi este bunica si am stat cu ea multi ani , nu avea ce face cu banii si nu i-a vrut
pe terenul cumparat erau 3 propietari ( mama , frate mama , si vanzatorul) , vanzatorul mi-a vandut 1/3 , cota ce ii apartinea , deoarece se da pe langa fiul "frate mama" apar conficte (casa din care am si eu 1/3 apartine acum fratelui mamei si in urma cu ceva timp am zis ca o sa le cedez lor si o sa raman doar cu teren dar deoarece au gura "bogata" nu voi mai face asta si nu le convine astfel vor sa anuleze actul din spusele lor )
Contractul are vechime 4 ani jumate , am citit ca dupa 3 ani nu se poate face absolut nimic , este adevarat ?
Daca nu o sa se poata face nimic , pentru amenintarile / injuraturile aduse ii voi da fie in judecata pentru obtinerea 1/3 din constructii ce in acte imi apartin dar in real nu sau despagubire echivalenta cu 1/3 , fie alte mijloace sa nu le ramana lor nimic ce imi apartine in acte .