Buna ziua!
Nu vreau sa jugnesc pe nimeni fara motiv asa ca incerc sa gasesc un raspuns corect la o problema.
Un amic din mediul rurlal, fara acces la net si cam credul a patit un necaz.
Era sofer si intr-o curba a derapat si din invarteala pe sosea a intrat in coliziune cu un Logan care venea din sens opus.
In urma accidentului au fost victime care nu s-au constituit parte civila dar politia a inceput cercetarea penala pt vatamare corporala din culpa.
Politia, dupa doi ani, il cheama pe amic sa declare cum s-a intamplat si ... atentie .. daca e dispus sa plateasca expert in dinamica accidentului ca sa grabeasca terminatea mai repede a cercetarii si trimiterea in judecata.
Amicul, stiind ca a fost la volan si stiindu-se vinovat a semnat ca e de acord si a si platit in contul Min Justitiei acest expert.
Acum, la o luna de la aceasta plata, . .atentie!! .. vine un avocat si ii arunca o idee. Daca el angajeaza un alt expert, expert parte, si acest expert constata ca celalalt autoturism implicat in accident avea o viteza peste limita admisa pe acel sector de drum .. ei bine .. va fi culpa comuna si va putea cere niste bani de la acel conducator auto, pe baza RCA.
In acest moment nici nu e trimis in judecata, nici nu se cunoaste raportul de expertiza a expertului desemnat de politie.
Intrebare: de ce avocatul respectiv insista ca ACUM e momentul sa angajeze un expert parte?? Ce motiv ar putea exista??
Eu i-am sugerat sa astepte sa vada raportul de expertiza a expertului desemnat de politie si apoi sa actioenze.
Accident rutier
aly aylyna
Buna ziua.
Anul trecut in luna iulie am avut un acident de circulatie care s-a soldat cu ranirea unei persoane( 30 zile de ingrijiri medicale).Victima mi-a ... (vezi toată discuția)