avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporul de incordare psihica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporul de incordare psihica

Buna ziua!
Am urmatoarea speta:
-o persoana functionar public, castiga in instanta acordarea sporului de incordare psihica de 15 %, aferent unei perioadei de dinainte de 01.01.2010
-in baza Legii nr. 330/2009 art. 7 din anexa III, acest spor este obligatoriu pentru functionarii publici;
- in baza OUG nr. 1 din 2010, precum si in baza urmatoarelor Legi si ordonante, care prevad ca se mentin salariilor, indemnizatiile, sporurile (in masura in care functionarul isi desfasoara activitatea in aceleasi conditii), etc....
....oare nu se poate da in continuare sporul de 15 %, adica si ulterior datei de 01.01.2010? .........sau trebuie din nou o noua judecata???.....

Va multumesc anticipat!!

Alte discuții în legătură

Ce sporuri se introduc in salariul de baza - administratie publica locala 01.01.2010 Kyandra Kyandra Buna ziua, Avand in vedere ca pana la sfarsitul anului trebuie facuta reincadrarea pe post si stabilirea noului salariu, in conformitate cu prevederile art. ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare sarm07opr sarm07opr Conform Legii 330/2009 functionarii din administratia publica locala pot primi un spor de pana la 15% pentru conditii vatamatoare. Va rog sa-mi spuneti si mie ... (vezi toată discuția)
Stabiliere salariu 01.01.2010 alexandru andra alexandru andra Buna ziua: Am o nedumerire si anume: Institutie publica-locala- salariu incadrare dec 2009-639(referent III A 2) -sal merit 15%; -spor cond v ... (vezi toată discuția)