avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj divort

Buna ziua,
Am un apartament cumparat de paruntii mei inainte de casatorie. Apartamentul este pe numele meu de fata.
Va rog sa-mi spuneti daca in urma unui divort apartamentul se imparte intre mine si sotul meu.
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 18:34, 9 Mai 2009
Te felicit. Esti o fericita , ati avut buna inspiratie ,tu si parintii tai sa nu treceti apartamentul pe numele vostru, al ambilor soti iar asta nu ii va da lui dreptul la partajarea imobilului.Nu acelasi lucru pot sa spun despre mine, care,desi in timpul casatoriei,parintii mi'au cumparat un apartament,printr'un credit ipotecar , iar dupa ce s'a achitat acest credit, in urma scandalurilor si a amenintarilor fostului sot, am cedat prin a'mi convinge parintii sa facem actele pe numele nostru. Acum am pentru ce ma ,,bate'' la tribunal, de mai bine de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire ianniglx ianniglx buna ziua as avea si eu 2 intrebari: inainte de casatorie am achizitionat un apartament platit pe loc cu banii mei . in actele de la notariat am specificat ca ... (vezi toată discuția)
Bunuri dobandite inainte de casatorie. mihai.xyz mihai.xyz S-a modificat Codul Familiei in sensul ca bunurile dobandite inainte de casatorie pot deveni bunuri comune dupa un anumit numar de ani de casnicie? (vezi toată discuția)
Partaj theia theia Buna ziua.Va rog frumos sa ma lamuriti.Sunt proprietara unui apartament si as vrea sa ma casatoresc.Dar imi este teama sa nu ajung iar la un divort si apoi ... (vezi toată discuția)