avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare contract intretinere

Am contract de intretinere cu socrii si vreau sa iau un credit cu ipoteca dar bancile nu accepta drept ipoteca imobil cu contract de intretinere. Intrebarea mea este: Pot schimba contractul de intretinere in contract de vanzare-cumparare in situatia in care unul dintre socri este decedat acum iar cel in viata este de acord cu schimbarea contractului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 00:55, 18 Iunie 2014
DA, dupa ce faceti succesiunea
Oare cum ? A instrainat deja apartamentul contra intretinerii, il mai instraineaza o data? Dupa socrul decedat ce succesiune sa dezbata ?
Poate doar sa reziliati contactul pt neprestarea intretinerii si apoi sa va vanda fara clauze.
Va complicati.
Vindeti ap cu acordul socrului, mai faceti rost de inca niste bani in plus si luati-va alta casa prin credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de intretinere abvidra abvidra Buna ziua! Am primit de la parintii mei printr-un contract de intretinere o casa acum 5 ani. Acestia au primit la randul lor,casa tot printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Pot să vând apartamentul fiilor mei? Inimii Inimii Pot sa vând apartamentul fiilor mei cu clauza? (vezi toată discuția)
Preluare proprietate Colo12Col Colo12Col ce acte trebuiesc facute intre cineva care ingrijeste de o batrana si cel care are grija de ea pentru a intra in posessia imobilului inainte sau dupa moarte, ... (vezi toată discuția)