avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am voie sa desfasor o activitate in perioada ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am voie sa desfasor o activitate in perioada revizuirii autorizatiei de mediu?

In perioada derularii procedurii de revizuire a autorizatieie de mediu, am voie sa desfasor o activitate pentru care am obtinut autorizatie de mediu?

Concret, o activitate de productie, pentru care am obtinut autorizatie de mediu, am mutat-o intr-o hala nou construita, pe acelasi amplasament. Am primit decizia pentru inceperea procedurii de revizuire a autorizatiei de mediu si am incarcat documentele in SIM. Pot sa desfasor activitatea in noile conditii, pana cand obtin autorizatia revizuita?

Alte discuții în legătură

Am inchiriat toata linia de productie. avizele vechii societati pot fi preluate de noua societate? draser draser Am inchiriat unei societati doua hale de productie cu tot cu utilaje iar cel care a inchiriat a mutat unele utilaje dintr-o hala in alta si a inceput productia ... (vezi toată discuția)
Autorizatie psi ContSters56278 ContSters56278 in cazul unei hale cu o suprafata construita de 700 mp daca pentru obtinerea autoriz de constr s-a obtinut acel acord de la Pompieri mai e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Autorizatii garaj ionchilalau ionchilalau Buna ziua si La Multi Ani! Se poate emite autorizatie de construire pentru extinderea unui garaj care a fost construit fara autorizatie, pe baza unui contract ... (vezi toată discuția)