avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Daca mi s-a suspendat dreptul de a conduce in Romania, pot conduce in alta tara din Europa?
Cel mai recent răspuns: mihaiionescu24 , utilizator 11:53, 18 Iunie 2014
Daca aveti permisul! Daca aveti permis de conducere eliberat in alt stat e simplu! Numai ca daca va ganditi sa nu predati permisul emis de organele din Romania o s-o lungiti mult si bine.
Da, permisul meu e preschimbat in Belgia si am pierdut procesul cu politia rutiera din Romania. Acum cred ca nu mai am voie sa conduc in Romania, dar in Belgia pot conduce fara nici o grija. Sper sa se aplice principiul teritorialitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere mihaiionescu24 mihaiionescu24 Salut! As dori sa ma ajutati cu cateva in formatii exacte daca se poate. Eu sunt din Bacau si anul trecut prin mai 2013, aveam drum prin Bucuresti, iar la ... (vezi toată discuția)
Predau permisul nemțesc? Laszlo Levente Laszlo Levente Bună ziua! Am următoarea speță: Am adresa de domiciliu la Brașov și reședința în Germania. Din 2017 am o sentință de suspendare a permisului de ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat georgianacatalin georgianacatalin Buna ziua, Va rog sa ma ajuti sa ma lamuresc in privinta permisului care mi-a fost suspendat pe o perioada de 30 zile pentru o greasala in trafic. Am facut o ... (vezi toată discuția)