avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... URGENT !!!!!!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

URGENT !!!!!!

buna ziua. sunt avocat stagiar, caut av. indrumator.
credeam ca avocatura e numai lapte si miere :D
am ajuns la concluzia ca, daca n-ai bani, n-ai nimic...poti sa fi tu cel mai destept din lume.
pe scurt, am luat examenul in decembrie 2008, imi gasisem si avocat indrumator. am lucrat pt el 3 luni pe un salariu mizerabil, de dimineata pana seara, plus sambetele. n-am iesit din cuvantul lui. ce-mi dadea sa fac, faceam, taceam si inghiteam toate tipetele si rautatile. faceam piata, faceam orice. intr-un cuvant eram SLUGA cabinetului.
pana la un moment dat cand am explodat, mi-am spus punctul de vedere, fapt ce l-a deranjat pe domnul indrumator. acum vrea sa-mi rezilieze contractul pe motiv ca nu mai are cu ce sa ma plateasca.

doresc sfaturi macar.

pot ataca cumva cererea aia de reziliere ? sau mai bine stau pana imi gasesc alt avocat indrumator? am pus in aplicare si o metoda mai noua.... de cautare a avocatilor direct la tribunal, insa toti mi-au zis ca inca nu au nevoie de stagiari, altii mi-au cerut sume fabuloase...nu stiu ce sa mai fac si incotro s-o apuc. :(( help !

rog persoanele care ma pot ajuta, sa ma contacteze pe mp. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: vizitator1 , utilizator 22:09, 10 Mai 2009
Multumim frumos pentru incurajari , Kamar ! :coffee:
Deci sa ne mutam in capitala si sa lasam provincia odraslelor :giggle:
Ultima modificare: Luni, 11 Mai 2009
vizitator1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre "maestru" lauryta lauryta am terminat facultatea de drept si intentionez ca anul viitor sa dau examen la barou. intebarea mea este cum imi gasesc maestru(asta in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Stagiar caut avocat indrumator. Buna ziua, Maestrul meu se pensioneaza si sunt pus in fata situatiei de a o lua de la capat cu cautarile... Please, help me ... (vezi toată discuția)
Practica la cabinet de avocatura Ulpianus Ulpianus As dori sa aflu niste raspunsuri de la persoanele care au facut practica in perioada facultatii, la cabinete de avocatura. Ce varianta de contactare e mai ... (vezi toată discuția)