Buna ziua,
Am si eu , va rog, nevoie de un sfat.
Am avut un proces , ordonanta de plata. In repetate randuri, creditoarea, in intampinari, note de sedinta etc, m-a acuzat ca am furat documente din firma cand ea lipsea, ca am spart conturi de e-mail, evaziune fiscala ,etc si suna toti fostii mei colaboratori sa ma denigreze(lucrez cu contracte de comision, cu diferite firme).
As putea sa-i fac plangere pentru calomnie ? Unde? Am acele intampinari in care face acele afirmatii si acest lucru a fost spus si de av.creditoarei in sala de judecta.
Nu au adus dovezi ca este si adevarat ceea ce au sustinut, ba mai mult eu am dovezi ca n-am spart nici un mail, n-am luat nici un document (nu stateam in firma mai mult de 10 min si decat in prezenta creditorului, ca nu aveam motive) iar pentru acuzatia de evaziune fiscala, mi-a facut plangere penala si am rezolutie in care se spune ca fapta nu exista deoarece mi-am achitat taxele pt sumele incasate!
Asadar, pot sa-i fac plangere undeva? Mi-a stricat imaginea si ma afecteaza aceste acuze, mai ales ca suntem dintr-un oras mic si nici nu inceteaza cu telefoanele catre alti cunoscuti, sunt numai minciuni !
Va rog putin ajutor daca se poate , deoarece nu mai doresc sa ma hartuiasca, vreau sa inceteze cu acuzele false si cu denigrarile !
Cu respect!
Cel mai recent răspuns:
luissiana , utilizator
13:11, 20 Iunie 2014