avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Informare luare copil in vacanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Informare luare copil in vacanta

buna ziua,ne poate ajuta cineva cu un raspuns?sotul meu are o fetita de 9anisori din casnicia anterioara,suntem stabiliti in Germania si din cauza serviciului nu putem ajunge in Romania,am vrea sa luam fetita la noi in vacanta,si bineinteles fosta nu vrea sa o lase.Daca apelam la un avocat ne poate ajuta?nu plateste pensie alimentara deoarece fosta nu a cerut la divort,dar in schimb sotul are grija sa nu-i lipseasca nimic fetei(ai trimite in fiecare Luna pachet fetei cu ce spune ca are nevoie).multumim
Cel mai recent răspuns: codruta_23 , utilizator 19:31, 19 Iunie 2014
Buna ziua,
Da, va poate ajuta in sensul ca poate solicita prin instanta obligarea mamei minorei la a-i permite copilului sa aiba legaturi personale cu tatal.
da un avocat va poate ajuta solicitand drept de vizitare. trebuie insa sa divorteze. poate intenta el actiunea, fiind reprezentat de avocat
trebuie insa sa divorteze. poate intenta el actiunea, fiind reprezentat de avocat

Cine si de cine sa divorteze ?
sunt divortati de 4ani.
multumim pentru raspunsuri=D>:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre incredintare si pensie GILBERTINAS GILBERTINAS buna ziua va rog sa ma ajutati si pe mine ca nu mai inteleg nimic am fost casatorit am divortat de curand fosta sotie a parasit domiciliul conjugal pt a treia ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat care sa faca dreptate pentru o fetita care nu are nici o vina maria.monica38 maria.monica38 acum 12 ani am deschis un proces de divort pe care nu l-am castigat chiar daca aveam certificat medici legal ca sotul m-a strins de gat,poate din cauza ca ... (vezi toată discuția)
Fetita mea!- stabilire in strainatate minor; pensie miha1611 miha1611 BUNA ZIUA! EU LOCUIESC IN SPANIA DE 6 ANI SI ANUL ACESTA AM AVUT POSIBILITATI DE O ADUCE IN SPANIA PE FETITA MEA DE 10 ANI IMPREUNA CU MAMA MEA CARE A AVUT ... (vezi toată discuția)