Buna ziua!
Apelez la dvs in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Problema mea nu este f. complicata,insa,neavand cunostinte despre acest subiect recunosc ca am nevoie de ajutor.Locuiesc cu chirie intr-o garsoniera,unde,din cauza unor probleme familiale am datorii restante la asociatia de proprietari in valoaare de 1350lei,din care 300 am achitat chiar astazi.Problema mea este urmatoarea......chiar astazi d-na care incaseaza acesti bani mi-a spus sa fac cumva sa aduc toata suma restanta,sa ma imprumut sau sa gasesc o solutie caci altfel vor da proprietarul in judecata.Mentionez ca lunar duc bani la intretinere,e ff adevarat ca nu imi permit sa duc toata suma deodata,insa,250-300 lei merg lunar acolo,sunt si alti locatari cu sume restante mult mai mari,dar reprezentantul blocului spune ca acestia sunt proprietari nu chiriasi ca noi. Va rog autati-ma cu un sfat,macar ptr linistea mea,caci recunosc m-a nelinistit ff tare ideea ca voi avea probleme
Chirias sau proprietar, aveti aceleasi drepturi si obligatii fata de asociatie.
Este adevarat ca in cazul in care cumulati mai mult de 90 zile de neplata, asociatia poate actiona in instanta proprietarul, nu chiriasul, cea ce mai mult ca sigur va duce la evacuarea dvoastra din imobil de catre proprietar.
Dar proprietarul poate incheia angajament de plata cu asociatia, insa dvoastra va trebui sa platiti acel angajament.
Restanta la bloc
danutza35
buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a ... (vezi toată discuția)