avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restanta la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restanta la bloc

buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a crescut si sunt pe cale sa fiu data in judecata in ultimul an nu am mai putut tine pasul cu plata intretinerii la bloc .ce sanse am sa imi salvez casa daca nu am posibilitatea sa platesc aceasta suma integral
Cel mai recent răspuns: ceau , utilizator 21:54, 14 Mai 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
incercati sa discutati cu adminstrator sa faceti un plan de esalonare a datoriilor sa stabiliti o suma pe care o veti platii lunar pana la achitarea totala a datoriilor ,de regula acestora le convine o esalonare a datoriilor mai ales caci se incaseaza si penalitati pe seama datoriilor
incercati sa platiti lunar o suma fixa in limita posibilitailor, 100-200 lei pana ajungeti cat de cat la zi. asa dovediti ca va dati interesul sa va achitati datoriile si nu vor avea motiv sa va dea in judecata. cand aveti mai multi bani achitati mai mult.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a preintampina situatii neplacute,negociati si incheiati cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui,angajament de plata
Pentru a preintampina asemenea situatii trebuie sa achitati lunar minim intretinerea lunara si o parte din restanta acumulata.
Daca dvs nu platiti asociatia ramane datoare la furnizorii la persoanele care muncesc pentru asociatie. Daca vedeti ca nu aveti posibilitatea sa locuiti intr un apartament incercati sa gasiti alternative. ( mai inchiriati o camera, mutativa int un apartament , maic)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinerii gavrilacami gavrilacami Buna seara.Ne -a dat in judecata pt.neplata intretineri am datorie de 4300 ron la un ap.de 2 cam. Apartamentul este pe numele soacrei care locuieste in ... (vezi toată discuția)
.restanȚĂ la ÎntreȚinere!bună ziua.!am o datorie la întreținere de 2500 lei.am un venit ... adrian1@1 adrian1@1 Bună ziua.!AM o datorie la întreținere de 2500 lei.Am un venit de 1400 lei lunar din pensie,este singurul venit.Administratorul mă hărțuiește lunar să ... (vezi toată discuția)
Executare silita anna0307 anna0307 buna ziua!as dori si eu un raspuns...mama mea are un apartament unde s-au acumulat ceva datorii la intretinere,asociatia de locatari au dat dosarul in tribunal ... (vezi toată discuția)