buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a crescut si sunt pe cale sa fiu data in judecata in ultimul an nu am mai putut tine pasul cu plata intretinerii la bloc .ce sanse am sa imi salvez casa daca nu am posibilitatea sa platesc aceasta suma integral
ContSters290705
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
incercati sa discutati cu adminstrator sa faceti un plan de esalonare a datoriilor sa stabiliti o suma pe care o veti platii lunar pana la achitarea totala a datoriilor ,de regula acestora le convine o esalonare a datoriilor mai ales caci se incaseaza si penalitati pe seama datoriilor
incercati sa platiti lunar o suma fixa in limita posibilitailor, 100-200 lei pana ajungeti cat de cat la zi. asa dovediti ca va dati interesul sa va achitati datoriile si nu vor avea motiv sa va dea in judecata. cand aveti mai multi bani achitati mai mult.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru a preintampina situatii neplacute,negociati si incheiati cu reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui,angajament de plata
Pentru a preintampina asemenea situatii trebuie sa achitati lunar minim intretinerea lunara si o parte din restanta acumulata.
Daca dvs nu platiti asociatia ramane datoare la furnizorii la persoanele care muncesc pentru asociatie. Daca vedeti ca nu aveti posibilitatea sa locuiti intr un apartament incercati sa gasiti alternative. ( mai inchiriati o camera, mutativa int un apartament , maic)
Executare silita
anna0307
buna ziua!as dori si eu un raspuns...mama mea are un apartament unde s-au acumulat ceva datorii la intretinere,asociatia de locatari au dat dosarul in tribunal ... (vezi toată discuția)