Bună ziua.!AM o datorie la întreținere de 2500 lei.Am un venit de 1400 lei lunar din pensie,este singurul venit.Administratorul mă hărțuiește lunar să achit suma.Ce trebuie să fac?..Multumesc
Fie va cautati de munca daca mai puteti munci, fie vindeti si va mutati in ceva mai mic fie cautati pe cineva sa ii dati casa in schimbul intretinerii.
Nu aveti ce sa faceti ,trebuie sa incercati o esalonare platind lunar o suma.Ganditi va ca facturile vor creste in urmatoarele luni.Incercati una din variantele recomandate in mesajul.anterior.
Pentru a indeparta situatia neplacuta de actionare in instanta,urgent incheiati angajament de olata,in care va asumati responsabilitatea ca intr-un termen sa achitati integral debitul
Neplata in termenul stabilit a debitelor,generezaa aplicarea de penalitati pe zi/intarzire care majoreza efortul dv financiar
Restanta la bloc
danutza35
buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a ... (vezi toată discuția)