avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... .RESTANȚĂ LA ÎNTREȚINERE!Bună ziua.!AM o datorie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

.RESTANȚĂ LA ÎNTREȚINERE!Bună ziua.!AM o datorie la întreținere de 2500 lei.Am un venit ...

Bună ziua.!AM o datorie la întreținere de 2500 lei.Am un venit de 1400 lei lunar din pensie,este singurul venit.Administratorul mă hărțuiește lunar să achit suma.Ce trebuie să fac?..Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:50, 18 August 2022
Fie va cautati de munca daca mai puteti munci, fie vindeti si va mutati in ceva mai mic fie cautati pe cineva sa ii dati casa in schimbul intretinerii.

Nu aveti ce sa faceti ,trebuie sa incercati o esalonare platind lunar o suma.Ganditi va ca facturile vor creste in urmatoarele luni.Incercati una din variantele recomandate in mesajul.anterior.
Pentru a indeparta situatia neplacuta de actionare in instanta,urgent incheiati angajament de olata,in care va asumati responsabilitatea ca intr-un termen sa achitati integral debitul
Neplata in termenul stabilit a debitelor,generezaa aplicarea de penalitati pe zi/intarzire care majoreza efortul dv financiar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanță la întreținere adrian1@1 adrian1@1 Sunt pensionat pe caz de boală,gradul 3 cu drept de muncă,cu o pensie de 640 lei și momentan nu lucrez.Am o datorie la întreținere de 2700 lei.Sunt somat ... (vezi toată discuția)
Restanta la bloc danutza35 danutza35 buna seara snt o d-na care are servici 2 copii si un sot care a gasit servicii sa munceasca numai cu problema la platas salariilor.datoria la intretinere a ... (vezi toată discuția)
Chirias care nu plateste intretinerea si chiria : solutie? draganrandrei draganrandrei Buna ziua, Am intocmit un contract de inchiriere pentru un imobil proprietate personala. Dupa trecerea iernii restantele la intretinere sunt mai mari de ... (vezi toată discuția)