avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanță la întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanță la întreținere

Sunt pensionat pe caz de boală,gradul 3 cu drept de muncă,cu o pensie de 640 lei și momentan nu lucrez.Am o datorie la întreținere de 2700 lei.Sunt somat de administrator să plătesc toată suma,alt-fel voi fi trimis in judecată,în tribunal.Nu am alte ajutoare și nici nu pot să mă împrumut.Vă rog să-mi spune-ți ce trbuie să fac și ce mi se poate întâmpla ? Mulțumesc,cu respect
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:39, 25 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Nu aveti ce face decat sa platiti. Daca ajungeti in instanta, platiti si executorul si datoria.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a indeparta situatia neplacuta de actionare in instanta desfasurati demersuri pentru incheiere angajament de plata in care va asumati responsabilitatea ca intr-un interval reciproc convenit sa achitati integral debitul in evidenta
Nu exista dispozitie in vigoare care sa permita administratorului de imobil sa conditioneze plata integrala a debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta intretinere Mihaela_32 Mihaela_32 As vrea sa stiu daca administratorul blocului a pus un afis la avizier ca voi fi data in judecata incepand cu 01.12.2011, avand o datorie de aproximativ 3700, ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru neplata datorii catre asociatia de proprietari georgedr72 georgedr72 Buna ziua, Sunt chemat in instanta in aceasta luna de catre Asociatia de Proprietari pentru neplata datoriilor acumulate din anul 2011 si pana in prezent . ... (vezi toată discuția)
Somatie de la avocat alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect! Problema mea e urmatoarea: Dupa ceva timp fara salariu , am acumulat la intretinere o datorie de cca 1500 lei. De 2 luni, platesc ... (vezi toată discuția)