avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat mostenitor posibil coproprietar.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat mostenitor posibil coproprietar.

Buna seara,

Situatia este urmatoarea apartament obtinut in timpul casniciei, sotia respectiva decedata, o fiica. Este legal ca fiica dansului sa mearga la Fisc si sa obtina copii dupa actele respectivului apartament si sa plateasca in avans impozitul pe apartament fara stirea tatalui ei, parinte supravietuitor asta in ideea de a demonstra ca este coproprietar? Mentionez faptul ca fiica dansului nu a domiciliat niciodata la acea adresa in acte sau nu. Inainte de acest pas a mers la notar de unde a obtinut certificat de mostenitor mergand cu acesta la Fisc. Este legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Antonella Florescu , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 09:08, 19 Iunie 2014
este dreptul dinsii de proprietate chiar daca nu stat niciodata acolo, nu il poate lua nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la ... georgeta27 georgeta27 Buna ziua! Pot sa trec apartamentul meu, pe care il am de la parintii mei dinaintea casatoriei, SI pe numele sotului, astfel incat sa fim amandoi proprietari? ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie filipa filipa Buna seara! Cum poate intra fiica mea in posesia apartam. mostenit de la tatal sau, cat mai urgent. Este deschis procesul de succesiune impotriva sotiei ... (vezi toată discuția)
Refuz prezentare la succesiune Adela Nadia Adela Nadia Cum sa procedez in cazul in care unul dintre mostenitorii legali (sotia supravietuitoare ) nu doreste sa se prezinte la notar pentru a finaliza succesiunea. Ca ... (vezi toată discuția)