avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara.

As dori si eu sa stiu cum se calculeaza o suma actualizata. Sunt intr-un proces pentru 36.500 RON si, ca fiica decedatei, am inteles ca am dreptul la 3/4 din suma aceasta. As dori sa stiu cat va fi suma finala pe care o pot primi (mama mea a decedat in decembrie 2012).

Multumesc.
Suma se actualizeaza conform indicelui de inflatie; modul de calcul si valoarea indicelui de inflatie se obtine de la Institutul de Statistica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea unei sume cu rata inflatiei retroactiv al3xal3x2 al3xal3x2 buna!In urma unui proces pentru despagubiri civile pentru vatamare corporala din culpa,am primit o hotarare judecatoreasca in care s-au acordat despagubirile ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale carmenssilva carmenssilva Buna ziua, As dori sa stiu cum se calculeza un drept salarial castigat in instanta actualizat cu rata inflatiei. Sa zicem ca am de recuperat 2000 lei din ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul redeventa actualizata cu rata inflatiei! aura38 aura38 Cum se calculeaza redeventa anuala pentru un teren reprezentand pasuni, concesionat prin negociere directa de la o primarie? Mentionez ca valoarea anuala a ... (vezi toată discuția)